SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

Pulsní magnetoterapie v praxi VI

Důležitou kapitolou je i otázka jak se slučuje onkologie s pulsní magnetoterapií.

Mimořádnou pozornost si zasluhují výzkumy s používáním pulsní magnetoterapie u onkologických pacientů.

Prof. Eugenio Watson Salazar, primář universitní kliniky v brazilském Sao Paulu, léčí magnetoterapií zhoubné nádory mozku, plic, trávícího ústrojí a endokrinních žláz v pokročilém stádiu onemocnění s úspěšností vyšší než 7O%.

Na mezinárodním kongresu v Montreaux ukázal odborné veřejnosti poprvé Dr.Demetrio Sodi-Pallares, primář kardiologie universitní kliniky v Mexico City, snímky desítek pacientů v pokročilém stádiu rakoviny kostí a Konečném stádiu srdeční choroby, tedy zdravotních problémů zcela nevyléčitelných konvenčními léčebnými metodami. Hned nato předvedl o rok starší snímky týchž samých pacientů, dokazující jejich NAPROSTÉ VYLÉČENÍ S POMOCÍ MAGNETOTERAPIE A POTRAVINOVÝCH DOPLŃKŮ.

V roce l998 věnoval presidentu Nobelova výboru pro udělování cen za fysiologii a lékařství, primáři radiologii na Karolinska Institute ve Stockholmu Dr.Bjornu Nordenstromovi, časopis Discover celé číslo, kde prezentoval výsledky léčby pomocí magnetoterapie u pacientů s pokročilou rakovinou plic a mozku, v denních 3O minutových sezeních, která jsou bezbolestná, nenákladná a nevyžadují hospitalizaci.

Omračující úspěchy v léčbě rozvinutých nádorových onemocnění, je pulsní magnetoterapie výrazným ukazatelem cesty do budoucnosti.

Mnoho dalších lékařů léčí všechny myslitelné zdravotní problémy

Pomocí pulsní magnetoterapie s vynikajícími léčebnými výsledky. Je paradoxní, že právě tato léčební metoda, která vykazuje ze všech dosud známých léčebných metod, nejvyšší statistickou míru úspěšnosti ( 76 -98%), nejmenší možnost rizika a nejnižší nákladovost, je metodou poslední volby, ke které se uchylují až tehdy, když ostatní tradiční metody selhaly.

Předností pulsní magnetoterapie je i faktická neexistence vedlejších nežádoucích účinků. Nelze se jí předávkovat a mohou léčbu absolvovat i osoby se srdečným onemocněním po odezněném infarktu, nebo po operaci bypasu (s výjimkou kardiostimulátoru). Také osoby, které mají v těle kov nebo totální endoprotézu mohou podstoupit tuto léčebnou metodu.

Velmi důležitou a příjemnou vlastností magnetických polí, je i jejich schopnost pronikat bez změn intenzity magnetických pulsů, tkaninami a všemi ve zdravotnictví běžně užívanými materiály (sádra, obvazy, vata a elastika).

Výborné léčebné výsledky s magnetoterapií má i veterinární lékařství. Počet aplikací je zde značně nižší a úspěšnost vyšší, než v humánním lékařství.

Například v oblasti jezdectví řada špičkových koní by po zraněních, muselo přestat s aktivním závoděním, kdyby jim nebyla aplikována pulsní magnetoterapie.

Velice příznivě působí magnetické pulsy i v rostlinné říši. Zvyšuje se například účinnost bylinek,v itamínové zastoupení v ovoci a zelenině. U květin je zlepšená kolorita a velikost květů a podobné zjištění je i u ostatních porostů.

Kvůli právě uvedeným účinkům pulsní magnetoterapie, můžeme konstatovat, že má velice široké spektrum využití. Z lékařských oborů je to v rehabilitaci, balneologii, ve sportovní medicíně, na odděleních léčby bolesti, ortopedii, pediatrii, revmatologii, chirurgii, geriatrii, dermatologii, urologii, interní medicíně, neurologii, traumatologii, onkologii, očním lékařství, stomatologii atd.

Vážený čtenáři!
Jak oceňuješ a jak se ti líbí tato léčebná metoda? Jestli tě zaujala, zajisté by jsi rád pocítil blahodárné účinky magnetoterapie na vlastní kůži. A nejen ty osobně, ale i tvoji nejbližší, přátelé a známi. Ano, vy všichni máte tuto možnost. Ale dřív, než se rozhodneš, zda se chceš léčit touto léčebnou metodou, na následujících stránkách najdeš, které nemoci se pomocí ní léčí a s jakou léčebnou působností.


Pokračování

Celý seriál najdete zde

 

Doporučujeme

    ANGELICA STAR

    Během života prochází ženský organismus mnoha změnami. Hormonální vývoj, těhotenství, změny nálad, výkyvy hmotnosti, menopauza a mn

    Zjistit více

    COLOSTRUM STAR

    Kolostrum stojí pro svůj obsah přírodních látek podporující imunitní systém v popředí zájmu odborníků. Jeho složky pomáhají rege

    Zjistit více

    EMPEROR STAR

    Doporučené dávkování 2–3 tablety denně nalačno s 2–3 dl vody, večer nejpozději 3 hodiny před spánkem. Složení Vápník (

    Zjistit více

    CHLOROPHYLL STAR

    Doplněk stravy Chlorofyl hraje zásadní roli ve fungování srdce a nervů. Chlorofyl je obecný název pro skupinu zelených barviv vyšš

    Zjistit více

    JEČMEN Green Ways – cestovní balení

    Ječmen Green Ways obsahuje širokou škálu biologicky aktivních látek, z nichž některé pro ilustraci uvádí tabulka níže. Jde však o zl

    Zjistit více

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024