SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

MORINGA PREMIUM






Superpotravina, 100% sušina z listů moringy olejodárné v BIO kvalitě, přírodní zdroj vitaminů, minerálů a stopových prvků, výhodné EKO balení 60 + 14 kapslí

Moringa olejodárná bývá označována jako strom života a její blahodárné účinky jsou známé už stovky let v Asii, odkud původně pochází. Je to tropický strom, který se dá celý zužitkovat. Listy jsou důležitou potravinou především v Indii a Africe, místní obyvatelé je jedí syrové i tepelně upravené, v dobách nadbytku je suší. Jsou zdrojem mnoha minerálů, vitaminů a bílkovin. Plody lze připravit podobně jako fazolové lusky. Semena zralých plodů se praží a chutnají jako ořechy. Obsahují velké množství oleje, který se využívá v kuchyni i v kosmetice.

Tyto účinky jsou potvrzeny i vědeckými studiemi. Listy moringy olejodárné obsahují unikátní kombinaci vitaminů, minerálních látek a antioxidantů. Vitamin A posiluje kvalitu zraku, vitamin C se stará o silný imunitní systém a vitaminy skupiny B pomáhají vyrovnávat se se stresem a zátěží, zlepšují metabolismus a fungování nervové soustavy.

Listy moringy mají vysokou nutriční hodnotu. Příroda jim nadělila takový soubor živin, jaký nebyl doposud potvrzen v žádném jiném přírodním zdroji. Jsou tu zastoupeny vitaminy, minerály, mastné kyseliny omega-3, omega-6 a omega-9. Jsou jedním z nutričně nejbohatších rostlinných zdrojů potravy a také jediným, který obsahuje všechny esenciální aminokyseliny potřebné pro člověka.

Moringa obsahuje jedinečné kombinace minerálů a mastných kyselin, které není snadné v přírodě nalézt. Zdraví kardiovaskulárního systému podporuje draslík, železo a chlorofyl, protože normalizují krevní tlak, pomáhají zásobovat buňky kyslíkem a podporují tvorbu hemoglobinu. Pokožku, vlasy, zuby a kosti posílí zinek a vápník, obsažené v listech moringy.

Zdraví nervového systému přímo ovlivňuje všechny systémy lidského organismu. Omega-3 mastné kyseliny jsou pro něj nenahraditelné a společně s hořčíkem zaručují psychickou pohodu a zlepší zvládání stresových situací. Obě složky také bojují proti zánětlivým procesům v celém těle, a tím ulehčují práci imunitnímu systému.

Produkt MORINGA PREMIUM je žádaný díky těmto účinkům:
- posílení imunitního systému
- dodání energie a vitality
- normalizace vysokého krevního tlaku
- zlepšení kognitivních funkcí
- podpora protizánětlivých procesů
- pozitivní vliv na kvalitu a růst vlasů, kvalitu kůže a redukci vrásek
- pozitivní vliv na množství mateřského mléka v době kojení
- u mužů podpora libida



Doporučujeme

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024