SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

GINKGO a GOTU KOLA




Ginkgo biloba má významné antioxidační vlastnosti. Působí proti účinku volných radikálů a dovede před nimi ochránit buňky a tkáně našeho těla. Je důležitá pro mikrocirkulaci krve, přispívá tak k normálnímu krevnímu oběhu, který je spojován i s výkonem mozkové aktivity, a tím udržuje kognitivní funkce, paměť a koncentraci na patřičné úrovni.

Normální krevní oběh je důležitý pro správnou činnost srdce a cév, i tím Ginkgo biloba velice přispívá ke kardiovaskulárnímu zdraví. Ginkgo biloba posiluje cévní činnost zvláště v končetinách a zmírňuje tak pocit chladných rukou a nohou i pocity těžkých nohou.

Podporuje duševní rovnováhu a fyzickou svěžest. Podílí se na celkové obranyschopnosti organismu.

Gotu Kola - Centella asiatica – je kultovní bylinou mistrů jógy i jiných orientálních umění, má více jak tisíciletou pověst omlazujícího přípravku, která zajímá v současné době vědce a lékaře a je podrobována pečlivým výzkumům na celém světě. Gotu Kola pomáhá vyrovnávat kardiovaskulární funkce, přispívá k ochraně srdce a k udržení žilního oběhu, jeho periferním oběhu a tím i cirkulaci krve v končetinách, pomáhá při pocitu „těžkých nohou“. Blahodárně působí na zdraví zažívacího ústrojí. Podílí se i na podpoře duševního zdraví a zachování zejména poznávacích funkcí mozku.

Dle nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. 1924/2006, nesmíme uvádět informace o účincích potravních doplňků na veřejné platformě. K tomu je určena poradna s lékařem.

MUDr. P. Šácha



Doporučujeme

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024