SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

Co je NONI




Noni, latinsky morinda citrifolia, je listnatý strom a patří do rodu mořenovité, rubiaceae.

Jeho ovoce je peckovice a má velikost bramboru lehce žlutavé barvy, jež při plné zralosti přechází v bílou. Chutná hořce a zápach sýra může být vnímán mnoha lidmi nepříjemně.
Celá rostlina prospívá nejlépe jakožto divoce rostoucí.
Rozbory plodů ukázaly, že je noni velmi bohaté na výživné látky pro lidskou stravu: proteiny, železo, vitamín C, kalcium, zinek.
Noni je dnes nabízeno v podobě ovocného nápoje, v krátkém čase si dobylo pozici i v oblasti kosmetiky, lázeňství a dietetik.

Elementy rostliny noni

Každý produkt je vyroben z některé části stromu: z plodu, listu nebo semena. Každý tento element má své přednosti, které se prosazují v konečných produktech.

Plod
Obsahuje účinné antioxidanty, jimi podporuje tělu vlastní obranyschopnost a posiluje energii.
Základní součástí plodu je džus.

List
Pomáhá uklidnit zatěžovanou kůži. Formou je gel z listu.

Semeno
Je bohaté na linolovou kyselinu, jednu z esenciálních mastných kyselin, jež podporuje zdraví a udržování vlhkosti kůže. Formou je olej ze semena.

Noni svými blahodárnými účinky napomáhá optimalizovat a posilovat všechny funkce organismu, harmonizovat hormonální a nervový systém, posilovat imunitní systém, uvolňovat emocionální stresy, zlepšovat trávení, stabilizovat menstruační cyklus, normalizovat kardiovaskulární systém a dýchání. Jinými slovy napomáhá optimálně propojovat všechny vnitřní systémy v lidském organismu a zprůchodňovat celý energetický systém. Obsahuje navíc extrakt z brusinek, který poskytuje tělu silné antioxidanty, pohlcují volné radikály, jež mohou poškozovat buňky. A dále extrakt z ostružin napomáhá posilovat imunitní systém v boji proti karcinogenům a zvyšovat antioxidační účinek všech ostatních složek.

Čtenář si tedy musí sám hledat cestu, jak si má pomoci, a buď přejde na e-shop www.symbinatur.com a zde si příslušný produkt najde, nebo může svůj dotaz napsat do poradny.

MUDr. P. Šácha


Doporučujeme

    FOLIC ACID

    Folic acid – foláty – kyselina listová – vitamin B9 – to vše je vitamin skupiny B, který je nezbytný pro obnovu a růst buněk. Vysok

    Zjistit více

    VITAMIN K2 STAR

    Vitamin K2 + Vitamin D3 Schopnost těla vytvářet vitamín D přes sluneční záření s přibývajícím věkem klesá. Produkt zde předst

    Zjistit více

    Symbi I. 1x a Symbi II. 2x - výhodný balíček

    Nyní Vám přinášíme jedinečnou možnost nákupu výhodného balícku Symbi. Balíček obsahuje unikátní produkty 1x Symbi I a 2x Symbi II

    Zjistit více

    RASPBERRY STAR

    PRO EFEKTIVNÍ KONTROLU HMOTNOSTI Doporučené dávkování 1–2 kapsle 2× denně. Složení Složení 2 kapslí: Malinový keton 200 mg.

    Zjistit více

    COCONUT OIL STAR

    Hlavní složkou produktu COCONUT OIL STAR je panenský kokosový olej, který bývá označován jako „velký dar tropické přírody lidem“.

    Zjistit více

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024