SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

Butyrát Epigemic 30 kapslí






Butyrát je mastná kyselina, vyskytující se v těle jako produkt některých střevních bakterií. V lidském organismu má řadu důležitých funkcí.

Podporuje rovnováhu ve střevech.
V našich střevech žije mnohem více bakterií a dalších mikroorganismů než vlastních buněk. Je proto důležité, aby byla ve střevním mikrobiomu rovnováha. Některé ze střevních bakterií produkují látku butyrát, mastnou kyselinu s krátkým řetězcem, jež má v organismu řadu důležitých funkcí.

Při poruše rovnováhy ve střevním mikrobiomu může být butyrát produkován v nedostatečném množství, a je tedy třeba ho doplňovat.

EPIGEMIC®
Produkty Epigemic se soustředí na látky z pohledu, který odhaluje jejich působení na úrovni buněk a klíčových biochemických pochodů. Využívané rostliny vždy pocházejí ze svých domovských zemí, což zaručuje co nejvyšší obsah účinných látek.

Dle současné legislativy EU nesmíme u bylin a bylinných produktů uvádět podrobnější informace o jejich zdravotním či léčebném účinku. Nesmíme uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o lék registrovaný farmaceutickou firmou.


Zájemce může pro více informací kontaktovat některou z našich poraden.



Doporučujeme

    Recovery H2 INSIDE

    Zažijte sílu molekulárního vodíku v jediném produktu svého druhu. Recovery H2 je jedinečná směs alkalických minerálů, působících

    Zjistit více

    ALOE ARBORESCENS - 830g

    Bio - originální receptura s medem bez alkoholu (830 g) Doplněk stravy podle originální brazilské receptury vyrobený z rostlin Aloe arbor

    Zjistit více

    ARTICHOKE STAR

    Sirup pro dobré trávení s hlavní složkou – bylinou artyčok. Ve starém Římě byly artyčoky důležitým pokrmem při hostinách

    Zjistit více

    COCONUT OIL STAR

    Hlavní složkou produktu COCONUT OIL STAR je panenský kokosový olej, který bývá označován jako „velký dar tropické přírody lidem“.

    Zjistit více

    Piperin 98,6 - Slim & Beauty

    PIPERIN Slim & Beauty oceňují zejména ženy, které mají opakovanými dietami zablokované hubnoucí mechanismy. Vysoce koncentrovaný (98

    Zjistit více

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024