SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

Genistein Epigemic






potravní doplněk: menopauza, kosti, vlasy

Genistein je látka ze skupiny fytoestrogenů, tj. podobá se ženskému pohlavnímu hormonu estrogenu. Díky svým pozitivním účinkům vám pomůže zvládnout nepříjemné příznaky období menopauzy, podpoří vaši vitalitu a pomůže udržet v kondici vaše kosti a cévy.
Žádná žena nevítá menopauzu vzhledem k nepříjemným symptomům, navíc se výrazně zvyšuje riziko některých zdravotních problémů. I na menopauzu lze ale vyzrát.

Genistein (ze skupiny fytoestrogenů), podobný estrogenu

Benefity:
- pro ženy
- pomáhá udržet komfort v období menopauzy a regulovat její nepříjemné projevy (pocení, návaly horka, podráždění)
- přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu
- podporuje normální růst vlasů
- pomáhá udržet tonus pokožky
- udržuje zdraví kostí

Díky svým pozitivním účinkům vám pomůže zvládnout nepříjemné příznaky období menopauzy, podpoří vaši vitalitu a pomůže udržet v kondici vaše kosti a pokožku.

Dávkování:
Doporučené dávkování je 1 kapsle 1x denně. Začněte užívat s nástupem prvních příznaků menopauzy a v dalších letech kúru v pravidelných intervalech opakujte.

EPIGEMIC®
Produkty Epigemic se soustředí na látky z pohledu, který odhaluje jejich působení na úrovni buněk a klíčových biochemických pochodů. Využívané rostliny vždy pocházejí ze svých domovských zemí, což zaručuje co nejvyšší obsah účinných látek.



Doporučujeme

    RASPBERRY STAR

    PRO EFEKTIVNÍ KONTROLU HMOTNOSTI Doporučené dávkování 1–2 kapsle 2× denně. Složení Složení 2 kapslí: Malinový keton 200 mg.

    Zjistit více

    BIO JEČMEN Green Ways (300 g)

    Ječmen Green Ways je enzymatický elixír plný života. Představte si mladou rostlinku ječmenné trávy, jak klíčí, proráží tvrdou krust

    Zjistit více

    STAR MEN

    Doplněk stravy Produkt speciálně vytvořený pro muže, pro jejich sebevědomí ... STAR MEN je formule vytvořená speciálně pro muže,

    Zjistit více

    WATER PILL STAR

    WATER PILL STAR je pečlivě složená formule z léčivých bylin, jako například medvědice lékařská, jalovec a petržel, které již naše

    Zjistit více

    PROPOLIS STAR

    Propolis je směs bioaktivních látek pryskyřičného charakteru, které jsou sbírány včelami z pupenů a kůry různých stromů a z rostlin

    Zjistit více

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024