SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

EXALLER® – INOVACE PŘI LÉČBĚ A PREVENCI ALERGIE NA ROZTOČE






Přípravek ExAller® představuje 100% přírodní, bezpečné a jednoduché řešení, jak eliminovat roztoče z vašeho životního prostoru. Neobsahuje insekticidy (chemické látky, které roztoče zabíjejí), ale přesně definované množství rostlinných extraktů, které roztoče přitahuje.
Po aplikaci přípravku na lůžkoviny jsou roztoči doslova přilákáni do pasti a vy je pak můžete jednoduše eliminovat vypráním v pračce.
Vědecké a klinické studie ukazují, že přípravek ExAller® bezpečně a účinně odstraňuje 99 % roztočů** z matrací, lůžkovin, koberců, čalounění či plyšových hraček.

ALERGIE NA ROZTOČE – TÝKÁ SE I VÁS?
V Evropě žije 150 milionů lidí alergických na roztoče domácího prachu a lze očekávat, že se jejich počet bude zvyšovat.* Se změnami životního stylu, jako jsou
ústřední topení, utěsněná okna, časté koupání a termální izolace, se naše domovy čím dál více zahřívají a narůstá v nich též vlhkost vzduchu – což je přesně takové prostředí, které roztoči potřebují.

* Bousquet J, et al. Geographical variation in the prevalence of positive skin tests to environmental aeroallergens in the European Community Respiratory Health Survey.


JAKÉ JSOU PŘÍZNAKY ALERGIE NA ROZTOČE?
Alergická reakce na roztoče domácího prachu představuje odpověď imunitního systému na specifické látky obsažené v exkrementech roztočů, tzv. alergeny.

Mezi alergické příznaky patří:
Alergická rýma, zánět spojivek, Atopický ekzém, Astma.

Tyto příznaky mohou být spojeny s poruchami spánku, koncentrace, pocitem únavy a ospalosti a celkově ovlivnit kvalitu vašeho života. Příznaky alergie jsou tím závažnější, čím většímu množství alergenů jste vystaveni. Snížením počtu alergenů zajistíte úlevu od příznaků. Odstraněním alergenů lze projevy alergie zcela odstranit.

Jak se sprej proti roztočům ExAller® používá?
Nastříkejte přípravek ExAller® rovnoměrně na textili ze 100% bavlny, kterou jste pokryli matraci (jedna dávka na plochu 30 × 30 cm). Stejným způsobem ošetřete i polštář. Nejjednodušší je použít bavlněné prostěradlo, na němž jste spali.

Nechte přípravek působit 1–2 hodiny, pak sejměte použitou textilii s přilákanými roztoči a vyperte ji v pračce při teplotě 60 °C.
Po prvních třech aplikacích ještě vysajte matraci a polštář vysavačem, ideálně s HEPA filtrem, abyste odstranili zbývající alergeny.

Výsledek? Výrazná úleva od příznaků alergie na roztoče domácího prachu již po první aplikaci.

ZBAVTE SVOJI DOMÁCNOST ROZTOČŮ!

- Udržujte teplotu v ložnici co nejnižší (ideálně 18–19 °C).
- Udržujte vlhkost vzduchu v ložnici mezi 50 a 60 %, pořiďte si vlhkoměr.
- Každý den v ložnici větrejte alespoň 10 minut, zvláště pokud je venku chladno a sucho.
- Vyměňte matrace, které máte více než 10 let.
- Odstraňte zbytečný textil z ložnice – koberce, plyšové hračky, čalouněný nábytek.
- Oblečení uchovávejte v uzavřených skříních a to, které zrovna nenosíte, uložte do plastových krabic s víkem.
- Měňte povlečení každý týden, perte jej na 60 °C.
- Pořiďte si postel s lamelovými rošty.
- Vysávejte prach pomocí vysavače, ideálně s certifikovaným HEPA filtrem.


Nejefektivnějším způsobem pro omezení počtu roztočů v bytě je ošetřit ohrožená místa (matrace, pohovky, sedačky, křesla, plyšové hračky, polštářky, koberce) přípravkem ExAller®.



Doporučujeme

    ENZYME STAR

    Směs trávících enzymů - pokud je Vám těžko a potřebujete rychleji ztrávit to, co Vás tíží .. ENZYME STAR obsahuje zažívací enzym

    Zjistit více

    JOINT ACTIVITY

    JOINT ACTIVITY je vysoce účinnou kombinací látek – glukosamin, chondroitin a MSM (metylsulfonylmetan), které pomáhají přímo vyživovat

    Zjistit více

    EVENING PRIMROSE

    EVENIG PRIMPROSE – pupalka – lidově nazývaná noční svíce, obsahuje pro organismus nezbytné esenciální mastné kyseliny, tzv. vitamin

    Zjistit více

    ROVNOVÁHA ŽIVOTA

    Po třicetileté praxi sepsal MUDr. P. Šácha své poznatky z oblasti medicíny. Dívá se na člověka jako na celek a v závěru upřednostňuj

    Zjistit více

    JEČMEN Green Ways – cestovní balení

    Ječmen Green Ways obsahuje širokou škálu biologicky aktivních látek, z nichž některé pro ilustraci uvádí tabulka níže. Jde však o zl

    Zjistit více

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024