SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

BIO sušený prášek ze šťávy kořene ČERVENÉ ŘEPY (200g)






Řepu Green Ways tvoří odšťavněná a následně vysušená šťáva z řepy. Tuto šťávu sušíme při nízké teplotě (31°C), díky čemuž v ní zůstává zachováno velké množství biologicky aktivních látek. Podobně jako další produkty Green Ways je Řepa Green Ways produktem ekologického zemědělství s bio certifikací.

Řepa Green Ways je kromě vitamínů (namátkou B6 či B9) a minerálů bohatým zdrojem polyfenolu resveratrolu a betainu. Betain je velmi cenná látka, která patří mezi takzvané betalainy a má vliv na jaterní buňky s prokázaným regeneračním účinkem.

Řepu Green Ways můžete snadno využít například při přípravě koktejlů a smoothie. Skvěle se hodí zejména pro studenou kuchyni, kde si zachová biologicky aktivní látky. Při přípravě pokrmů je vhodná i jako přírodní barvivo.

Návod k použití
Doporučená denní dávka Řepy Green Ways je pro dospělého člověka 1 sáček (5 g) 1–2× denně. Dětem od 3 let věku podávejte polovinu sáčku (2,5 g) 1–2× denně.

Doporučenou denní dávku rozmíchejte v chladné či vlažné neperlivé vodě. Koncentraci a chuť nápoje můžete regulovat větším či menším množstvím vody.

V sáčku s produktem se mohou tvořit hrudky. Jedná se o přirozenou reakci na přítomnost přírodních sacharidů, proto před otevřením sáček protřepejte. Řepu Green Ways skladujte na temném, suchém místě při teplotě do 30 °C.

Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota - 1300 kJ / 307 kcal
Tuky - 0,7 g
z toho:
- nasycené mastné kyseliny - 0,43 g
- mononenasycené mastné kyseliny - 0,18 g
- polynenasycené mastné kyseliny - 0,09 g
Sacharidy - 62 g
z toho:
- cukry - 59 g
- Vláknina - 3,8 g
Bílkoviny - 11 g
Sůl - 0,4 g



Doporučujeme

    APPLE CIDER VINEGAR

    Aktivní složkou jablečného octa- APPLE CIDER VINEGAR - je kombinace minerálů a kyseliny octové. Z minerálů se jedná zejména o draslík,

    Zjistit více

    BOBY STAR 100 g

    Emulze, která nejen hřeje, ale i pomáhá… Luxus nejen pro vaše svaly a pohybový aparát Unikátní složení BOBY STAR i do masážn

    Zjistit více

    CMF 20

    CMF je ideálně vyvážená kombinace vápníku, hořčíku, železa, minerálních látek, vitaminů a dalších přírodních látek, která na

    Zjistit více

    CLEANSER STAR

    Směs pro zdravé trávení a střevní funkce, detoxikaci, posílení imunity a vitality, podporu pokožky a nehtů. Plantago ovata - Psylli

    Zjistit více

    Ölziehkur Royal - léčebná olejová kúra

    Očistná olejová kúra - žmoulání Od nepaměti se v sibiřské tajze používá k vnitřní očistě těla olejová kúra: Ta spočívá

    Zjistit více

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024