SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

Cordyceps výtažek z plodnic hub



CORDYCEPS STAR zlepšuje fyzickou vytrvalost, mentální energii a sexuální sílu. Zároveň uklidňuje a oživuje organismus za současného prodloužení života.

Během měsíce se můžete cítit o 40 % svěžejší

Obsahuje Cordyceps sinensis (Kordyceps čínský nebo také Housenice čínská), což je výtažek z plodnic hub. Plodnice tohoto druhu houby jsou v Číně a v asijské oblasti používány po dlouhou dobu jako léčivo.

Cordyceps sinensis má pozitivní účinek na oběhový systém, tonizuje ledviny, působí proti bronchiálnímu astmatu, zlepšuje funkci jaterních buněk a chrání je před poškozením. Dlouhodobě mírně rozšiřuje krevní cévy, což značně zlepšuje zásobení srdečního svalu a jiných orgánů krví, a to zase zamezuje tvorbě krevních sraženin a slouží jako prevence vážných onemocnění jako je infarkt myokardu, ischemická choroba srdeční, stenokardie (bolesti na hrudi), mrtvice, onemocnění jater, ledvin, plic, atd., má antioxidační účinek, zvyšuje odolnost organismu ke kyslíkovému deficitu, zvyšuje produktivitu práce, snižuje hladinu lipidů v krvi, reguluje rovnováhu vápníku a fosforu v krvi, aktivně vyvádí z organismu toxické látky i produkty metabolismu léků, odstraňuje tupou bolest v nohách a v křížové oblasti, zabraňuje polucím a časté inkontinenci, velmi pozitivně působí na choroby vylučovacích a pohlavních orgánů, jako např. cystitida, glomerulonefritida, endometrióza atd. (zánět močového měchýře bakterielního původu, zánětlivé onemocnění ledvin, výskyt ložisek v podobě cyst na sliznici dělohy).

Podobné účinky má i druhá houba a to Ganoderma (houba Reishi). Beta Glukany (hlavní obsahová látka těchto hub) stimulují všechny základní typy buněk účastnící se obranných reakcí, zejména makrofágy, neutrofily a NK buňky (přirozené zabíječe). Tyto buňky tvoří první obrannou linii organismu a jejich úlohou je pohlcování a likvidace nepřátelských mikroorganismů a vlastních degenerovaných a poškozených buněk, které mohou dát vznik nádorovému bujení. Mají antioxidační účinek - neutralizuje volné radikály (hlavně agresivní hydroxylové radikály) z toho vyplývá profylaktický účinek při diagnostickém ozařování a při onemocnění z ozáření, ale i vychytávání volných radikálů působících ze stravy a prostředí. Vedou k revitalizaci kůže, k redukci počtu vrásek, k úpravě vlhkosti kůže - při lokálním podání na nepoškozenou kůži, zvyšují svalový výkon a efektivně jsou využívány u sportovců jako povolený stimulans.

V receptech se objevují také Pseudostelárie, která se používá především proti chronické únavě.

Další složkou může být Gymnostema, rostlina používaná v tradiční čínské medicíně. Při studiu čínských léčivých rostlin bylo zjištěno, že obsahové látky Gymnostemy tlumí výrazně růst buněk lidského plicního adenokarcinomu a obsažené saponiny mají pozitivní vliv na imunologické ukazatele u pacientů s rakovinou. Tento výrazný ochranný a antioxidační účinek může být také využit organismem k prevenci nemocí, jako je ateroskleróza, jaterní choroby a záněty.

A nelze opominout zázvor, který byl léčiteli po staletí používán jako lék proti nevolnosti a žaludečním potížím vůbec. Dále má protizánětlivé účinky, je skvělou zbraní proti nachlazení, chřipce i astmatu, má významnou roli proti migrénám a kloubních zánětů.

Zdroj: STARLIFE

Pro konkrétní dotazy na dané téma je připravena poradna.


MUDr. P. Šácha


Doporučujeme

    pH - Indikační proužky

    Super senzitivní indikační proužky na měření pH moči - 100 ks. Škála pH 4,5 - 9,0

    Zjistit více

    MULTIVITAMIN GUMMY STAR

    Doplněk stravy Výborné gumové bonbóny s obsahem vitaminů pro obranyschopnost organismu. Produkt pro odolnost organismu s obsahem: V

    Zjistit více

    GELAHIT TOP nutris 300ks

    Složení 1 želatinová kapsle: Glukosamin hydrochlorid (99.8%) 280 mg Chondroitin sulfát (94,8%) 130 mg MSM (99,4%) 130 mg Vitamín C (L-As

    Zjistit více

    TAURINE 600

    TAURINE 600 obsahuje neesenciální kyselinu taurin, která se účastní metabolických procesů v mozku, kde ovlivňuje uvolňování neurotrans

    Zjistit více

    HERBAL STAR

    Složení produktu HERBAL STAR zaručuje jeho jedinečnost. Cat's Claw – Vilcacora – kočičí dráp - je dřevitá liána, která vytv

    Zjistit více

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024