Přednáší- MUDr. P. Šácha
Uvědomělé stravování aneb společenství s citlivou rovnováhou mikrobiomu.
Ve střevu máme tzv. druhý mozek, který rozhoduje o mnohých procesech v našem těle.
Komunikuje s mikroorganismy ve střevu. V jakém stavu je střevní prostředí, tak se daří člověku po stránce tělesné i duševní. Pokud jsou přítomny zdravotní problémy,
je nasnadě, že pozornost věnovaná do uklidnění stravování přispěje ke zlepšení situace.

Výklad bude proložen zpěvem sopranistky
PhDr. P. Šáchové
10.10. v 17 hodin
Kulturní dům
Žďár nad Sázavou

Kelp je mořská řasa bohatá na vitaminy, aminokyseliny a minerály. Je jedním z nejlepších přírodních zdrojů jódu pro lidský organismu
Zjistit více
Doplněk stravy Zlepšuje funkci dýchacího ústrojí RESPIRAL obsahuje bylinky, které lze vyhledat i v prastarých bylinářích jako léč
Zjistit více
je doplněk stravy ve formě bylinného nápoje pro aktivní péči o sliznici tenkého a tlustého střeva, kterému pomáhá navrátit jeho při
Zjistit více
Vitamin D3 je jediný vitamin, který může tělo vyrábět ze slunečního záření. Díky dnešnímu způsobu života a rozsáhlým využívá
Zjistit více
Měď působí v organismu jako významný antioxidant. Dovede ochránit buňky a tkáně před působením volných radikálů, podílí se na ob
Zjistit víceZadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.