Přednáší- MUDr. P. Šácha
Uvědomělé stravování aneb společenství s citlivou rovnováhou mikrobiomu.
Ve střevu máme tzv. druhý mozek, který rozhoduje o mnohých procesech v našem těle.
Komunikuje s mikroorganismy ve střevu. V jakém stavu je střevní prostředí, tak se daří člověku po stránce tělesné i duševní. Pokud jsou přítomny zdravotní problémy,
je nasnadě, že pozornost věnovaná do uklidnění stravování přispěje ke zlepšení situace.
Výklad bude proložen zpěvem sopranistky
PhDr. P. Šáchové
10.10. v 17 hodin
Kulturní dům
Žďár nad Sázavou
Aktivní složkou jablečného octa- APPLE CIDER VINEGAR - je kombinace minerálů a kyseliny octové. Z minerálů se jedná zejména o draslík,
Zjistit víceVitamin A podporuje normální stav sliznic, pokožky, zraku a imunitního systému. Podílí se na procesu specializace buněk a metabolismu žel
Zjistit víceje doplněk stravy ve formě bylinného nápoje pro aktivní péči o sliznici tenkého a tlustého střeva, kterému pomáhá navrátit jeho při
Zjistit vícePo třicetileté praxi sepsal MUDr. P. Šácha své poznatky z oblasti medicíny. Dívá se na člověka jako na celek a v závěru upřednostňuj
Zjistit vícePlantago ovata (Psylium Husk, jitrocel blešník) podporuje zdravé trávení a střevní funkce. Usnadňuje střevní tranzit a pomáhá udržova
Zjistit víceZadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.