Přednáší- MUDr. P. Šácha
Uvědomělé stravování aneb společenství s citlivou rovnováhou mikrobiomu.
Ve střevu máme tzv. druhý mozek, který rozhoduje o mnohých procesech v našem těle.
Komunikuje s mikroorganismy ve střevu. V jakém stavu je střevní prostředí, tak se daří člověku po stránce tělesné i duševní. Pokud jsou přítomny zdravotní problémy,
je nasnadě, že pozornost věnovaná do uklidnění stravování přispěje ke zlepšení situace.

Výklad bude proložen zpěvem sopranistky
PhDr. P. Šáchové
10.10. v 17 hodin
Kulturní dům
Žďár nad Sázavou

Plantago ovata (Psylium Husk, jitrocel blešník) podporuje zdravé trávení a střevní funkce. Usnadňuje střevní tranzit a pomáhá udržova
Zjistit více
Vitamin K2 + Vitamin D3 Schopnost těla vytvářet vitamín D přes sluneční záření s přibývajícím věkem klesá. Produkt zde předst
Zjistit více
CMF je ideálně vyvážená kombinace vápníku, hořčíku, železa, minerálních látek, vitaminů a dalších přírodních látek, která na
Zjistit více
Methylsulfonylmethan (MSM) je přirozená sloučenina síry, která je důležitá v lidském metabolismu. Spolu s vitaminem C tvoří důležitý
Zjistit více
PRO EFEKTIVNÍ KONTROLU HMOTNOSTI Doporučené dávkování 1–2 kapsle 2× denně. Složení Složení 2 kapslí: Malinový keton 200 mg.
Zjistit víceZadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.