SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

STARLIFE - NONI FOR WOMEN STAR

NONI FOR WOMEN STAR

Doplněk stravy

Morinda citrifolia – Noni – je rostlina s vyrovnaným obsahem složek a s příznivými účinky na imunitní systém, fyzickou a duševní výkonnost organismu. Pomáhá zvyšovat odolnost, vytrvalost a flexibilitu. Přispívá svým podílem v boji proti únavě a dodává potřebnou energii. Jedinečnost skladby látek v noni z hlediska lidské nutriční potřeby spočívá ve vzájemné vyváženosti všech složek – aminokyselin, vitaminů, alkaloidů, sterolů, olejů, sacharidů, polyfenolů, xantinů a enzymů.

Saw Palmetto – serenoa příznivě působí na zdraví močových cest. Je doporučována jako zdroj mastných kyselin pro udržení reprodukční funkce a jako podpora pro přirozený růst vlasů.

Cimicifuga racemosa je přírodní antioxidant, podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a jeho ochranu před volnými radikály. Podporuje normální stav kostí a kloubů a činnost lymfatického systému. Ženám přináší pohodlí při menopauze.

Trifolium pratense – jetel luční červený podporuje normální stav kostí a činnost kardiovaskulárního systému. Podílí se na menopauzálním pohodlí u žen.

Taraxacum officinale v organismu působí jako antioxidant proti volným radikálům. Podporuje normální trávení, činnost žaludku a jater. Přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému a udržení správného krevního tlaku. Napomáhá k normálnímu stavu kostí a činnosti močové soustavy. Podílí se pohodlí u žen při menopauze.


Doporučené dávkování
30 ml ráno.

Složení
Složení (30 ml): Třikrát filtrovaná voda; koncentrát z plodů granátových jablek 14.310 mg; bio šťáva z plodů noni (ovocné pyré) 10.800 mg; Trifolium pratense (jetel luční) 570 mg; Taraxacum officinale (pampeliška lékařská) 570 mg; Serrenoa serrulata (serenoa plazivá, Saw Palmetto, plod) 570 mg; přírodní malinové aroma; pektin z citrusové vlákniny; zahušťovadlo: guma guar; invertní cukr z červené řepy; antioxidant: kyselina askorbová; regulátor kyselosti: kyselina citrónová; přírodní karamelový prášek; konzervant: sorbát draselný.
V zájmu rychlejší orientace v množství aktivních látek je u extraktů uvedeno jejich skutečné (původní) množství.

Upozornění
Není určeno pro děti do 3 let.

Doporučené dávkování
30 ml ráno.

Upozornění
Není určeno pro děti do 3 let.

Obsah: 500 ml



Doporučujeme

    SPIRULINE STAR

    SPIRULINE STAR obsahuje vlákninu, spireina a vitamin C. Spirulina je mikroskopická vodní řasa, která je významným zdrojem proteinů, karot

    Zjistit více

    EMPEROR STAR

    Doporučené dávkování 2–3 tablety denně nalačno s 2–3 dl vody, večer nejpozději 3 hodiny před spánkem. Složení Vápník (

    Zjistit více

    VITAMIN C PLUS STAR

    Doplněk stravy - antioxidační účinky - imunita - podpora tvorby kolagenu - energetický systém - snižování únavy a vyčerpání

    Zjistit více

    NONI STAR

    NONI STAR obsahuje rostlinu Morinda citrifolia (NONI) z Havaje, která svými blahodárnými účinky pomáhá optimalizovat a posilovat funkce or

    Zjistit více

    CHROMIUM STAR

    CHROMIUM STAR obsahuje základní stopový prvek chróm, který pomáhá udržovat normální hladinu krevního cukru, zlepšovat využití glukó

    Zjistit více

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024